sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Lasagne

Niin rasvaista, mutta silti niin hyvää. Tein ihan perusohjeella ja lisäilin tomaattia ja maissia joukkoon. Lasagneen on niin helppo lisäillä vaikka mitä vihanneksia. Olen laittanut niin kukkakaalia, kuin porkkanaakin joukkoon. Tällainen pöperrys syntyi tällä kertaa.




Täysjyvä lasagnelevyjä
400g jauhelihaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
N. 250g juustoraastetta
5 dl täysmaitoa
2 tomaattia
N. 100g maissinjyviä
Jauhelihamaustetta oman maun mukaan
1tl rakuunaa
1tl muskottipähkinää
1tl mustapippuria


Laita uuni 200 asteeseen. Kuulota sipulit ja ruskista jauheliha. Lisää joukkoon maissi ja jauhelihamauste. Laita jauheliha syrjään ja mittaa kattilaan maito ja kuumenna. Lisää maitoon muskottipähkinä, rakuuna ja mustapippuria sekä 200g juustoraastetta. Sekoita kunnes juusto on sulanut kokonaan.
Aloita laittamaan kerroksittain kastike, lasagnelevyt, jauheliha ja tomaatti. Laita viimeiseksi loput juustoraasteesta päälle. Laita vuoka uuniin noin 30-40 minuutiksi.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti