keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Tonnikala-tortillavuoka

Tämä ohje on niiin maukas. Kanssaeläjäni  yllätti minut kun tulin tässä taannoin koulusta, valmistamalla tätä ruokaa ja ai että tykkäsin! Ja aika-ajoin tätä on aina täytynyt valmistaa.

Kuvasta täytyy sanoa, ettei ole paljo kehumista, mutta tällaisena vuoka tuli kuitenkin äsken uunista.



1pkt täysjyvävehnätortilloja
1prk ananasmurkaa
2tlk chilitonnikalaa öljyssä
2 pussia apetit herne-maissi-paprika- sekoitusta
2dl ruokakermaa
1 pussi mozarella juustoraastetta
1tl mustapippuria
1tl suolaa
2-3 valkosipulinkynttä

Sekoita ananasmurka ja valutetut tonnikalapurkit ja herne-maissi-paprika pussit keskenään. Levitä täytettä tortillalevyjen päälle ja kääri rullaksi. Leikkaa rulla kolmeen tai neljään osaan ja aseta pystyyn vuokaan. Sekoita keskenään kerma, juustoraaste, hienoksi pilkotut valkosipulinkynnet ja mausteet. Kaada kermaseos tasaisesti tortillojen päälle ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20 minuutiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti