torstai 24. toukokuuta 2012

Kana-pekonikastike

 Ajattelin tehdä jotain broiskusta ja tavallisen kanakastikkeen sijasta kokeilin laittaa pekonia joukkoon ja tulipas maukasta, suosittelen! Tällä ohjeella syöttäisi koko armeijan, niin paljon tätä tulee. Mutta pakastimeen sitten vain osa, jos sellainen löytyy tai sitten kutsua se armeija syömään.

En saanut hyvää kuvaa kastikkeesta, vaikka kuinka yritin.


400g marinoituja broilerinsuikaleita
1 pkt pekonia
2 valkosipulinkynttä
Kolmen juuston ruokakerma
1 pkt creme fraichea
1 pihvitomaatti tai 2 pientä tomaattia.
Reilu kourallinen pakastemaissia
Knorr kanafondia
Ripaus cayannea


Ruskista pekoni rapeaksi ja lisää joukkoon valkosipuli ja kana. Lisää kerma ja creme fraiche sekä fondi. Anna kiehua hieman ja lisää tomaattikuutiot ja maissi, sekä mausteet. Anna hautua n. 10-15min. Tarjoile riisin tai pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti