Ja huomasimpa tässä piirakkaa valmistaessa, että taas on ohje, jossa on tätä fetaa, eli salaattijuustoa, mutta kun sitä on meillä aina jääkaapissa ja on se vaan niin hyväää.
Pohja:
Valmis pakaste piiraspohja
Täyte:
1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
öljyä
300g pakastepinaattia
200g juustokuutoita eli fetajuustoa
N. 1dl vihreää pestoa
300g creme fraichea tai 150g creme fraichea ja 150g turkkilaista jogurttia
3 kananmunaa
1tl suolaa
1tl mustapippuria
150g juustoraastetta
Sulata piirakkapohja ja painele se vuokaan ja valmista pohja pakkauksen mukaan. Kuulota sipulit öljyssä. Kuulottamisen jälkeen heitä sekaan pinaatti. Kun pinaatti on sulanut, laita joukkoon creme fraice ja turkkilainen jogurtti, kananmunat, mausteet, pesto ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon juustoraaste ja puolet fetoista ja kaada piirakkapohjan päälle vuokaan. Ripottele loput fetoista ja laita piirakka uuniin 225 asteeseen noin puoleksi tunniksi tai kunnes piirakan pinta on saanut hieman väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti