keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Täytetyt paprikat

En ollut miettinyt mitä ruokaa laittaisin, kun Prisman ovista kävelin sisään. Siis sehän on ihan pahinta, koska jos päätät tehdä jotain ruokaa ruokaa extempore, niin 1. Unohdat aina jotain olennaista. 2. Ostat kaikkea muuta kuin mitä pitäisi. Tämmöisen soossin sain kuitenkin aikaiseksi. Ja tykkäsin kovin. (:


2 suurta paprikaa
3 valkosipulinkynttä
1 sipuli
400g jauhelihaa
1dl juustokuutoita
Pala mozarellaa
1dl Turkkilaista jogurttia
Jauhelihamaustetta
Mustapippuria
2 ruokalusikkalista Blå Bandin Mexican hot saucea
Tabascoa maun mukaan

Laita uuni 200 asteeseen. Kuulota sipulit ja lisää joukkoon jauheliha. Kun jauheliha on ruskistunut, lisää joukkoon juustokuutoit, Turkkilainen jogurtti, mausteet ja hot sauce. Lusikoi tahna paprikoitten päälle ja viipaloi mozarella paprikoitten päälle. Ja sitten vain uuniin n. 25-30 minuutiksi, niin ettei paprika ole vain löysä vaan että sitä pystyy leikkaamaan hyvin. Tarjoile esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa. Oikeaa kesäruokaa. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti