Meillä ei jakseta kyllästyä näihin erilaisiin variaatioihin mitä voitaikinasta voi valmistaa, koska nämä ovat niiiin helppoja ja niiin nopeita ja niiiin hyviä! Tein nakkipiilotuksia ja ajattelin, että voisin käyttää jääkaapissa pari päivää lojuneen homejuuston myös ja tein muutaman tällaisen herkun. (:
Voitaikinalevyjä
Sinihomejuustoa
Juustoraastetta
Suolaa, mustapippuria
Kananmuna voiteluun
Leikkaa voitaikinalevy neljään osaan ja voitele kunkin tikun reunat kananmunalla. Murustele tikkujen päälle homejuustoa ja heitä suolat ja mustapippurit päälle. Ripottele hieman juustoraastetta päälle, mutta älä kuitenkaan liikaa, että tikut pysyvät keveinä, eivätkä tunnu rasvaisilta. Laita uuniin 225 asteeseen ja anna olla niiden niin kauan siellä, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti