keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Tuorejuusto-broileri

Minulla oli vaikeuksia keksiä tälle ruoalle nimi, koska tämä oli aivan hatusta temmattu ruoka, kun jääkaapissa lojui pari broiskun fileepihviä, jotka jäi yli eiliseltä päivältä. Ruoka on yksinkertainen, mutta erittäin hyvä!




2 hunajamarinoitua (kypsää) broilerin fileepihviä
Valkosipulinkynsi
100g ruohosipulituorejuustoa
(Tuoretta ruohosipulia)
Ruokalusikallinen öljyä paistamiseen



Kuutioi filee reiluiksi paloiksi ja heitä kuumalle pannulle. Anna palojen saada hieman paistopintaa ja lisää hienonnettu valkosipulinkynsi ja tuorejuusto sekaan ja anna broileripalojen lämmetä pannulla. Lisää lopuksi halutessasi tuoretta ruohosipulia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti