torstai 18. huhtikuuta 2013

Ruishampurilainen

Yksinkertaiset jauhelihapiffit on tosi helppo ja nopea tehdä. On paljon maukkaampia, kuin kaupan valmiit. :) Laitoin hampparin väliin majoneesia, salaattia ja jalapenoja. Juustoa laitoin jauhelihaseokseen pihvejä tehdessä, niin enää en sitä laittanut. Täytä itse hampurilaisesi lemppari täytteilläsi.




Jauhelihapihvit:

400g sikanauta- jauhelihaa
1 kananmuna
Kourallinen juustoraastetta
Jauhelihamaustetta
Pippuria
Sipulia


+ ruisleipää


Kuutioi sipuli ja kuullottele niitä hetki pannulla. Lisää sitten kaikki ainekset jauhelihaseokseen. Kuumenna pannu ja paista pihvit voissa. (Vinkki! Kun muotoilet jauhelihaseoksesta pihvin muotoon niin kannattaa tehdä vähän isompia, kuin leipäsi ovat, koska ne kutistuvat pannulla kypsennettäessä.)

Käytä leipiä leivänpaahtimessa, pannulla tai uunissa, jotta niistä tulee rapsakat. Lado lempitäytteesi hampurilaisen väliin ja nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti