keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Pororullat

Törmäsin eilen Yhteishyvä lehdessä Creme Bonjourin tähdittämään reseptiin pororullista. Oli niin yksinkertaiset ainekset, että päätin käydä tänään kaupasta ostamassa ko. ainekset ja tein pientä iltanaposteltavaa ja saatanpa ehkä tehdä viikonloppuna tuleville vieraille naposteltavaksi. :) Olen vielä kahdenvaiheella laittaisinko ihan kylmäsavuporoa vielä väliin...






200g Créme Bonjour Savuporo- tuorejuustoa
4 rieskaa
½ paprika suikaleina
2rkl ruohosipulisilppua (Käytin persiljaa)


Levitä tuorejuusto rieskaviipaleiden pääll. Nosta päälle muutama paprikasuikale. Kääri rullalle ja leikkaa viipaleiksi. Ripottele pinnalle ruohosipulisilppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti